Adatvédelmi irányelvek

Penke Trans Info Kft.
Frissítve: 2024 március 18

A Penke Trans Info Kft. („Cég”, “Cégünk”) elkötelezett a felhasználók személyes adatainak és a magánélethez való jogának védelme mellett. Ha kérdései vagy aggályai vannak a jelen adatvédelmi nyilatkozattal, vagy a személyes adataival kapcsolatos gyakorlatainkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a berles@4evszak-lakoauto.hu email címen.

Amikor meglátogatja a https://4evszak-lakoauto.hu/ címen elérhető webhelyünket, és általában véve igénybe veszi bármely szolgáltatásunkat (amelyek magukban foglalják a weboldalt is), nagyra értékeljük, hogy személyes adatait ránk bízza. A személyes adatainak védelmét kiemelten kezeljük.

Jelen adatvédelmi közleményben arra törekszünk, hogy a lehető legegyértelműbben elmagyarázzuk, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk fel azokat, illetve milyen jogai vannak a felhasználóknak ezekkel kapcsolatban. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa át az adatvédelmi irányelveket, mert azok fontos információkat tartalmaz. Ha ebben az adatvédelmi nyilatkozatban vannak olyan feltételek, amelyekkel nem ért egyet, kérjük, azonnal szüntesse meg szolgáltatásaink igénybevételét.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat a szolgáltatásainkon keresztül gyűjtött minden információra vonatkozik (amely a fentiekben leírtak szerint tartalmazza a weboldalunkat is), valamint minden kapcsolódó szolgáltatásra, értékesítésre, marketing tevékenységre és eseményre.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az adatvédelmi tájékoztatót, mert ez segít megérteni, hogy mit teszünk az általunk gyűjtött információkkal.

TARTALOMJEGYZÉK

1. Milyen információkat gyűjtünk?
2. Hogyan használjuk fel a megadott információkat?
3. Megosztjuk a kapott információkat bárkivel?
4. Kivel osztjuk meg a kapott információkat?
5. Használunk cookie-kat és egyéb nyomon követő technológiákat?
6. Mennyi ideig tároljuk a felhasználók információit?
7. Hogyan védjük a felhasználók információit?
8. Kiskorú felhasználók információi
9. A látogatók adatvédelmi jogai
10. A nyomonkövetést megakadályozó beállítások
11. A kaliforniai felhasználók különleges adatvédelmi jogai
12. Adatvédelmi irányelveink frissítése
13. Hogyan léphet kapcsolatba velünk jelen adatvédelmi tájékoztató tárgyában?
14. Hogyan vizsgálhatja felül, frissítheti vagy törölheti a felhasználó a róla gyűjtött adatokat?

1. MILYEN INFORMÁCIÓKAT GYŰJTÜNK?

A felhasználók által megadott személyes adatok

Olyan személyes adatokat gyűjtünk, amelyeket a felhasználók önként megadnak nekünk akkor, amikor rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló információk iránt érdeklődnek, amikor a webhelyen tevékenységeket folytatnak, vagy amikor kapcsolatba lépnek velünk.

Az általunk gyűjtött személyes adatok a velünk és a jelen webhellyel folytatott interakció kontextusától, a felhasználó által hozott döntésektől, valamint az igénybe vett termékektől és funkcióktól függenek. Az általunk gyűjtött személyes adatok a következőkre terjedhetnek ki:

A felhasználók által megadott személyes adatok: Neveket, telefonszámokat, email címeket és egyéb hasonló információkat gyűjtünk. A felhasználás során megadott összes személyes információnak valósnak, teljesnek és pontosnak kell lennie, a felhasználónak értesítenie kell bennünket a megadott személyes adatok bárminemű változásáról.

Automatikusan gyűjtött információk: Automatikusan gyűjtünk bizonyos információkat, amikor egy felhasználó meglátogatja, használja vagy navigál a Webhelyen. Ezek az információk nem fedik fel az adott felhasználó személyazonosságát (mint például a nevét vagy az elérhetőségi adatait), de tartalmazhatnak eszköz és felhasználási információkat, például: IP cím, böngésző és eszköz jellemzői, operációs rendszer, nyelvi beállítások, hivatkozó URL-ek, eszköz neve, ország, hely, információkat arról, hogyan és mikor használja egy látogató a weboldalunkat, illetve egyéb technikai információkat. Ezekre az információkra elsősorban honlapunk biztonságának és működésének fenntartásához, valamint belső elemzéseinkhez és jelentéseinkhez van szükségünk. A többi vállalkozáshoz hasonlóan mi is cookie-k és hasonló technológiák segítségével gyűjtünk információkat.

Az általunk gyűjtött információk a következőket foglalják magukba

Napló és felhasználási adatok: A napló és felhasználási adatok szolgáltatáshoz kapcsolódó, diagnosztikai, használati és teljesítmény információk, amelyeket szervereink automatikusan gyűjtenek, amikor egy felhasználó belép vagy használja weboldalunkat, és amelyeket naplófájlokba rögzítünk. Attól függően, hogy egy látogató hogyan lép kapcsolatba velünk, ezek a naplóadatok tartalmazhatják a felhasználó IP címét, eszközének adatait, böngészőjének típusát és beállításait, valamint a webhelyen végzett tevékenységeivel kapcsolatos információkat (például a használathoz kapcsolódó dátum és időbélyegeket, a megtekintett oldalakat és fájlokat, a kereséseket és egyéb műveleteket, például a látogató által használt funkciókat), az eszközének eseményadatai (például a rendszer tevékenysége, a hibajelentések és a hardverbeállítások).

Eszközadatok: Eszközadatokat gyűjtünk, például információkat a felhasználók számítógépéről, telefonjáról, táblagépéről vagy más eszközéről, amelyet a weboldal eléréséhez használ. A használt eszköztől függően ezek az eszközadatok tartalmazhatnak olyan információkat, mint például a látogató IP címe (vagy proxykiszolgálója), eszköz és alkalmazás azonosító számai, lokáció, böngésző típusa, hardvermodell internetszolgáltatója vagy mobilszolgáltatója, operációs rendszer és a rendszer konfigurációs információja.
Helyadatok: Helyadatokat gyűjtünk, például információkat a látogatók által használt eszköz helyéről, amelyek lehetnek pontosak vagy pontatlanok. Az, hogy mennyi információt gyűjtünk, attól függ, hogy milyen típusú és beállítású eszközt használ az adott látogató a weboldal eléréséhez. Például használhatunk GPS-t és más technológiákat olyan helyadatok gyűjtésére, amelyek tartalmazzák a felhasználók aktuális tartózkodási helyét (az IP cím alapján). A látogató megakadályozhatja, hogy ezt az információt gyűjtsük, úgy, hogy megtagadja az információkhoz való hozzáférést, vagy letiltja a tartózkodási hely megállítását az eszközén. Azonban, hogy ha egy látogató úgy dönt, hogy ezt letiltja, előfordulhat, hogy nem tudja használni a szolgáltatások bizonyos részeit.

2. HOGYAN HASZNÁLJUK FEL A MEGADOTT INFORMÁCIÓKAT?

A weboldalunkon keresztül gyűjtött személyes adatokat az alábbiakban ismertetett különböző üzleti célokra használjuk fel. A látogatók személyes adatait ezekhez a célokhoz kapcsolódóan, a jogos üzleti érdekeinkre támaszkodva dolgozzuk fel, annak biztosítása érdekében, hogy szerződést kössünk vagy teljesítsünk egy felhasználóval, annak beleegyezésével, vagy jogi kötelezettségeinknek megfelelően. Az alább felsorolt ​​célok mellett feltüntetjük azokat a konkrét feldolgozási okokat, amelyekre támaszkodunk.

Az általunk gyűjtött vagy kapott információkat felhasználjuk

A felhasználók számára nyújtott szolgáltatások végrehajtásához és támogatásához. A látogató által megadott adatokat felhasználhatjuk a kért szolgáltatás nyújtásához.
A felhasználók által megfogalmazott kérdések megválaszolásához, illetve a számukra nyújtott támogatások végrehajtásához. A látogatók adatait felhasználhatjuk kérdéseik megválaszolása, illetve a szolgáltatásainkkal kapcsolatban esetlegesen felmerülő problémák megoldása során.

Marketing és promóciós kommunikáció küldésére. A látogató által megadott személyes adatokat felhasználhatjuk marketingcéljainkra, ha ez összhangban van a beállított marketing preferenciákkal. Például, amikor egy látogató információt szeretne beszerezni rólunk a weboldalunkon, a marketing listára való feliratkozás vagy a velünk való egyéb kapcsolatfelvétel révén, személyes adatokat gyűjtünk az adott felhasználóról. Bármikor le lehet iratkozni a marketing célú emailjeinkről (lásd alább „A LÁTOGATÓK ADATVÉDELMI JOGAI” című részt).

Célzott hirdetéseket jelenítsünk meg a felhasználóknak. A látogatók adatait felhasználhatjuk az érdeklődési körükhöz és helyéhez igazított személyre szabott tartalom és reklám kifejlesztéséhez és megjelenítéséhez (illetve az ilyen szolgáltatásokat nyújtó harmadik felekkel való együttműködéshez), valamint azok hatékonyságának méréséhez.

3. MEGOSZTJUK A KAPOTT INFORMÁCIÓKAT BÁRKIVEL?

Az alábbiak alapján kezeljük vagy osztjuk meg a felhasználók adatait

Hozzájárulás: Ha az adott látogató kifejezett hozzájárulást adott arra, hogy személyes adatait meghatározott célokra felhasználhatjuk.

Jogos érdek: Ha indokolt a jogos üzleti érdekeink eléréséhez.

Szerződés teljesítése: Amennyiben szerződést kötöttünk egy adott felhasználóval, feldolgozhatjuk a személyes adatait a szerződésünk feltételeinek teljesítése érdekében.

Jogszabályi kötelezettség: Nyilvánosságra hozhatjuk egy felhasználó adatait, ha törvényi kötelezettségünk van rá, hogy megfeleljünk a vonatkozó jogszabályoknak, kormányzati kéréseknek, bírósági eljárásnak, bírósági végzésnek vagy jogi eljárásnak, például bírósági végzésre vagy idézésre válaszul (többek között válaszul a hatóságoknak a nemzetbiztonsági vagy bűnüldözési követelmények teljesítésére).

Létfontosságú érdek: Nyilvánosságra hozhatjuk egy felhasználó adatait, ha szükségesnek tartjuk, hogy kivizsgáljuk, megelőzzük, vagy intézkedjünk az irányelveink esetleges megsértése, csalás gyanúja, bármely személy biztonságát veszélyeztető helyzetek és illegális tevékenységek miatt, illetve bizonyítékként egy peres eljárásban, amelyben érintettek vagyunk.

Még pontosabban, az alábbi esetekben lehet arra szükség, hogy egy felhasználó személyes adatait feldolgozzuk, vagy megosszuk

Üzleti transzfer: Megoszthatjuk vagy továbbíthatjuk a felhasználók adatait egyesüléssel, a vállalati eszközök értékesítésével, finanszírozással, illetve cégünk egészének vagy egy részének másik társaság által történő akvizíciójával kapcsolatban, vagy az azokat előkészítő tárgyalások során.

Szállítók, tanácsadók és más, harmadik fél szolgáltatók: Megoszthatjuk adatait harmadik felekkel, például szállítókkal, szolgáltatókkal, alvállalkozókkal vagy ügynökökkel, akik szolgáltatásokat nyújtanak számunkra vagy a nevünkben, és a munkájuk elvégzéséhez hozzáférést kell kapniuk az ilyen információkhoz. Ilyen például a kifizetések feldolgozása, adatelemzés, email kézbesítés, tárhelyszolgáltatás, ügyfélszolgálat és marketing tevékenységek. Megengedhetjük, hogy a kiválasztott harmadik felek nyomonkövetési technológiát használjanak a weboldalunkon, amely lehetővé teszi számukra, hogy adatokat gyűjtsenek a nevünkben arról, hogy a felhasználók hogyan használják a honlapunkat egy időszakban. Ez az információ felhasználható többek között az adatok elemzésére és nyomonkövetésére, bizonyos tartalmak, oldalak vagy szolgáltatások népszerűségének meghatározására, illetve az online tevékenységek jobb megértésére. Hacsak ebben a tájékoztatóban nincs meghatározva, nem osztjuk meg, nem adjuk el, nem adjuk bérbe vagy értékesítjük a felhasználók adatait harmadik feleknek promóciós célokra.

Adatfeldolgozóinkkal szerződéseket kötöttünk, amelyek célja a felhasználók személyes adatainak védelme. Ez azt jelenti, hogy a harmadik felek nem tehetnek semmit a felhasználók személyes adataival az utasításunk nélkül. Emellett nem osztják meg a felhasználók személyes adatait rajtunk kívül más szervezettel. Ezenkívül kötelezettséget vállalnak arra, hogy megvédik a nevünkben tárolt adatokat, és megőrzik azokat az általunk megadott ideig.

4. KIVEL OSZTJUK MEG A KAPOTT INFORMÁCIÓKAT?

A felhasználók adatait csak az alábbi harmadik felekkel osztjuk meg. Az egyes feleket kategorizáltuk, hogy könnyen megérthetőek legyenek az adatgyűjtési és feldolgozási gyakorlatunk céljai. Ha egy látogató, akinek hozzájárulása alapján feldolgoztuk adatait, vissza kívánja vonni hozzájárulását, kapcsolatba kell lépnie velünk az alábbi „HOGYAN LÉPHET VELÜNK KAPCSOLATBA A JELEN TÁJÉKOZTATÓ TÁRGYÁBAN?” részben található elérhetőségeinken.

Webes és mobil analitika: Google Analytics, Google Search Console.

5. COOKIE-K ÉS EGYÉB KÖVETÉSI TECHNOLÓGIÁK HASZNÁLATA

Az információk eléréséhez vagy tárolásához cookie-kat és hasonló nyomkövetési technológiákat (például webjelzőket és pixeleket) használhatunk. Az ilyen technológiák használatáról és arról, hogy miként utasíthat el bizonyos cookie-kat, konkrét információkat a Cookie tájékoztatónk tartalmaz.

6. MENNYI IDEIG TÁROLJUK A FELHASZNÁLÓK INFORMÁCIÓIT?

A felhasználók személyes adatait csak addig őrizzük meg, ameddig ez szükséges a jelen adatvédelmi közleményben meghatározott célokhoz, kivéve, ha a törvény hosszabb távú megőrzési időszakot ír elő vagy engedélyez (például adó, számviteli vagy egyéb jogi előírások). A jelen értesítés egyetlen célja sem követeli meg, hogy személyes adatait 1 évnél tovább őrizzük.

Ha nincs folyamatos jogos üzleti igényünk feldolgozni egy felhasználó személyes adatait, akkor vagy töröljük vagy névtelenné tesszük ezeket az információkat, vagy ha ez nem lehetséges (például azért, mert személyes adatokat biztonsági mentésben tárolták), akkor biztonságosan tároljuk a személyes adatokat, és elkülönítjük azokat minden további feldolgozástól addig, amíg a törlés lehetővé nem válik.

7. HOGYAN VÉDJÜK A FELHASZNÁLÓK INFORMÁCIÓIT?

Megfelelő technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajtottunk végre az általunk feldolgozott személyes adatok biztonságának védelme érdekében. Azonban az óvintézkedéseink és a felhasználók adatainak védelmére tett erőfeszítéseink ellenére sem biztosítható, hogy az interneten vagy az adattárolási technológián keresztül történő elektronikus átvitel 100%-ban biztonságos lesz, így nem tudjuk megígérni vagy garantálni, hogy a hackerek, számítógépes bűnözők vagy más illetéktelen harmadik felek nem lesznek képes feltörni a biztonsági megoldásainkat, valamint jogtalanul gyűjteni, elérni, ellopni vagy módosítani a felhasználók adatait. Bár mindent megteszünk a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében, a személyes adatok továbbítása a weboldalunkra, illetve onnan a felhasználók saját felelősségére történik. A weboldalt csak biztonságos környezetben szabad használni.

8. KISKORÚ FELHASZNÁLÓK INFORMÁCIÓI

Tudatosan nem kérünk adatokat 18 évesnél fiatalabb személyektől, és nem nyújtunk számukra szolgáltatást. Jelen weboldal használatával a felhasználó kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, vagy egy kiskorú szülőjeként vagy gyámjaként beleegyezik abba, hogy a kiskorú eltartottja használja a weboldalt. Amennyiben megtudjuk, hogy egy 18 évnél fiatalabb felhasználótól személyes adatokat gyűjtöttünk, deaktiváljuk a felhasználói fiókot, illetve ésszerű intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy az ilyen adatokat azonnal töröljük nyilvántartásunkból. Ha tudomására jut bármilyen adat, amelyet 18 év alatti gyermekektől gyűjtöttünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a berles@4evszak-lakoauto.hu címen.

9. A LÁTOGATÓK ADATVÉDELMI JOGAI

Egyes régiókban (például az Európai Gazdasági Térségben) a felhasználóknak bizonyos jogai vannak a vonatkozó adatvédelmi törvények értelmében. Ezek magukban foglalhatják a jogot, hogy (i) hozzáférést kérjenek és másolatot szerezzenek személyes adatairól, (ii) helyesbítést vagy törlést kérjenek személyes adataikra vonatkozóan; (iii) korlátozzák a személyes adataik feldolgozását, illetve (iv) bizonyos esetben az adataikat hordozhassák. Bizonyos körülmények között a felhasználóknak joguk van tiltakozni személyes adataik feldolgozása ellen. Egy ilyen kérelem benyújtása az alábbi elérhetőségeinken lehetséges. A vonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően minden kérést megvizsgálunk, illetve azokra reagálunk.

Ha a személyes adatok feldolgozását a felhasználó beleegyezése alapján végezzük, akkor a felhasználónak joga van bármikor visszavonni a hozzájárulását. Azonban ez nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét, és nem befolyásolja a szóban forgó felhasználó személyes adatainak feldolgozását, amely a hozzájáruláson kívüli törvényes feldolgozási okokon alapul.

Ha egy adott felhasználó Svájcban lakik, az adatvédelmi hatóságok elérhetőségei itt érhetők el: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html

Cookie-k és hasonló technológiák: A legtöbb webes böngésző alapértelmezés szerint úgy van beállítva, hogy elfogadja a cookie-kat. A felhasználó dönthet úgy, hogy a böngészőjét úgy állítja be, hogy az a cookie-kat utasítsa és távolítsa el. Ha úgy dönt, hogy eltávolítja vagy elutasítja a cookie -kat, ez hatással lehet weboldalunk bizonyos funkcióira és szolgáltatásaira. Ha le szeretné tiltani a hirdetők érdeklődésen alapuló hirdetését webhelyünkön, látogasson el a http://www.aboutads.info/choices/ webhelyre.

10. A NYOMONKÖVETÉST MEGAKADÁLYOZÓ BEÁLLÍTÁSOK

A legtöbb böngésző, valamint néhány mobil operációs rendszer és mobilalkalmazás tartalmaz egy „Do-Not-Track” funkciót vagy beállítást. Ezt aktiválva a felhasználó jelezheti azt az adatvédelmi preferenciáját, hogy az online böngészési tevékenységeire vonatkozó adatok nem követhetők nyomon és nem gyűjthetők. Ebben a szakaszban még nem készült el egységes technológiai szabvány a DNT jelek felismerésére és megvalósítására. Ezért jelenleg nem reagálunk a DNT böngésző jeleire vagy bármely más olyan mechanizmusra, amely automatikusan közli a felhasználó választását, hogy ne kövessék nyomon az interneten. Ha elfogadásra kerül egy olyan szabvány az online nyomon követéshez, amelyet a jövőben követnünk kell, erről a gyakorlatról jelen adatvédelmi nyilatkozat felülvizsgált változatában fogjuk tájékoztatni a felhasználókat.

11. A KALIFORNIAI FELHASZNÁLÓK KÜLÖNLEGES ADATVÉDELMI JOGAI

A Kaliforniai Polgári Törvénykönyv 1798.83. szakasza, más néven a „Shine The Light” törvény lehetővé teszi, hogy kaliforniai lakosok évente egyszer és ingyenesen kérjenek és szerezzenek tőlünk információkat a személyes adatok kategóriáiról (amennyiben vannak ilyenek) amelyeket harmadik félnek közvetlen marketing célokra átadtunk, valamint azon harmadik felek nevét és címét, akikkel a közvetlenül megelőző naptári évben személyes adatokat megosztottunk. A kaliforniai lakosok ilyen kérelmüket írásban tudják benyújtani az itt megadott elérhetőségeinken.

12. ADATVÉDELMI IRÁNYELVEINK FRISSÍTÉSE

Jelen adatvédelmi nyilatkozatot időnként frissíthetjük. Az új verziót egy „Frissítve” dátum jelzi, és a frissített verzió azonnal elérhető lesz, amint publikálásra került. Ha lényeges módosításokat hajtunk végre jelen adatvédelmi nyilatkozaton, akkor értesíthetjük a felhasználókat, egy jól látható értesítés, vagy egy közvetlen üzenet révén. Javasoljuk, hogy gyakran tekintse át ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy tájékozódhasson arról, hogyan védjük adatait.

13. HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK JELEN ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ TÁRGYÁBAN?

Ha kérdései vagy észrevételei vannak jelen tájékoztatóval kapcsolatban, írjon nekünk a berles@4evszak-lakoauto.hu email címre vagy postai úton a következő címre:
Penke Trans Info Kft.
1151 Budapest, Szántóföld utca 4/b

14. HOGYAN VIZSGÁLHATJA FELÜL, FRISSÍTHETI VAGY TÖRÖLHETI A FELHASZNÁLÓ A RÓLA GYŰJTÖTT ADATOKAT?

A felhasználó országának vonatkozó törvényei alapján jogosult lehet arra, hogy hozzáférést kérjen a róla gyűjtött személyes adatokhoz, módosítsa ezeket, vagy bizonyos körülmények között törölje azokat. A személyes adatok felülvizsgálatának, frissítésének vagy törlésének kéréséhez kérjük küldje el kérését a berles@4evszak-lakoauto.hu címre. Bejelentésére 30 napon belül válaszolunk.

A Penke Trans Info Kft. („Cég”, “Cégünk”) elkötelezett a felhasználók személyes adatainak és a magánélethez való jogának védelme mellett. Ha kérdései vagy aggályai vannak a jelen adatvédelmi nyilatkozattal, vagy a személyes adataival kapcsolatos gyakorlatainkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a berles@4evszak-lakoauto.hu email címen.

Amikor meglátogatja a https://4evszak-lakoauto.hu/ címen elérhető webhelyünket, és általában véve igénybe veszi bármely szolgáltatásunkat (amelyek magukban foglalják a weboldalt is), nagyra értékeljük, hogy személyes adatait ránk bízza. A személyes adatainak védelmét kiemelten kezeljük.

Jelen adatvédelmi közleményben arra törekszünk, hogy a lehető legegyértelműbben elmagyarázzuk, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk fel azokat, illetve milyen jogai vannak a felhasználóknak ezekkel kapcsolatban. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa át az adatvédelmi irányelveket, mert azok fontos információkat tartalmaz. Ha ebben az adatvédelmi nyilatkozatban vannak olyan feltételek, amelyekkel nem ért egyet, kérjük, azonnal szüntesse meg szolgáltatásaink igénybevételét.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat a szolgáltatásainkon keresztül gyűjtött minden információra vonatkozik (amely a fentiekben leírtak szerint tartalmazza a weboldalunkat is), valamint minden kapcsolódó szolgáltatásra, értékesítésre, marketing tevékenységre és eseményre.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az adatvédelmi tájékoztatót, mert ez segít megérteni, hogy mit teszünk az általunk gyűjtött információkkal.

TARTALOMJEGYZÉK

1. A cookie tájékoztató bemutatása
2. Adataink
3. Általános információk a cookiekról
4. Cookie típusok lejárti dátum alapján
5. A cookie-k letiltása
6. További információk a cookie tájékoztatónkról
7. A webldalunkon használt cookie-k
8. A szolgáltatók által használt cookie-k

1. A cookie tájékoztató bemutatása

Jelen tartalom a Penke Trans Info Kft. cookie tájékoztatója, amely a https://4evszak-lakoauto.hu/adatvedelmi-iranyelvek/#cookie-tajekoztato címen érhető el.

Weboldalunk (https://4evszak-lakoauto.hu/) úgynevezett cookie-kat használ.

Mivel előfordulhat, hogy bizonyos használatban lévő cookie-k nem feltétlenül szükségesek weboldalunk megjelenítéséhez, ezért kérjük, hogy a https://4evszak-lakoauto.hu honlap felkeresésekor járuljon hozzá a cookie-k használatához.

2. Adataink

Jelen webhely tulajdonosa és üzemeltetője a Penke Trans Info Kft.

A Penke Trans Info Kft. Magyarországon bejegyzett vállalkozás, cégjegyzékszáma: 01 09 722218

Székhelyünk címe: 1151 Budapest, Szántóföld utca 4/b

Elérhetőségeink:

postai úton: 1151 Budapest, Szántóföld utca 4/b
jelen weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével
emailben: berles@4evszak-lakoauto.hu

3. Általános információk a cookie-król

A cookie egy kisméretű fájl, amely egy azonosítót (számokat és betűket) tartalmaz. A cookie-kat egy webszerver továbbítja a böngészőbe, és a böngésző szoftvert használó számítógép tárolja.

Minden alkalommal, amikor a cookie-t tartalmazó böngésző egy oldalt kér le a webszerverről, ez az azonosító visszaküldésre kerül a webszerver részére.

A cookie-k egyes esetekben tartalmazhatnak egy adott felhasználót azonosító információkat, de egyéb esetekben nem. Azonban ha a felhasználó személyes adatokat közöl (például egy űrlap kitöltésével), akkor ez összekapcsolható a cookie-k formájában tárolt információkkal.

4. Cookie típusok lejárti dátum alapján

A lejárati dátum alapján a cookie-k „tartós” vagy „munkamenet” cookie-ként jellemezhetők.

Az állandó cookie-k a felhasználó számítógépén vannak tárolva a beállított lejárati dátumukig, vagy azok törléséig.

A munkamenet ccokie-k a felhasználó böngészőjének memóriájában tárolódnak a böngésző bezárásáig, a felhasználói munkamenet végén ezek a cookie-k törlődnek.

5. A cookie-k letiltása

Weboldalunk felhasználói a böngészőjük beállításainak módosításával megakadályozhatják a cookie-k tárolását a számítógépükön.

A legtöbb böngészőben lehetőség van a cookie-k használatának letiltására és a cookie-k törlésére. Mivel a böngészők és azok verziók módszerei eltérőek, a felhasználók az általuk használt böngészők kézikönyvében olvashatnak naprakész információkat a cookie-k blokkolásáról és törléséről.

A cookie-k letiltása weboldalunk bizonyos funkcióinak elvesztését eredményezi.

6. További információk a cookie tájékoztatónkról

Amenniyben további információkra van szüksége, az alábbi email címen tud velünk kapcsolatba lépni: berles@4evszak-lakoauto.hu

7. A webldalunkon használt cookie-k

Ez a honlap az alábbi cookie-kat használja:

_ga: Ezt a cookie-t a Google Analytics telepíti. A cookie a látogatói, munkamenet és kampány adatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére szolgál a weboldal elemzési jelentéshez. A cookie-k anomim módon tárolnak információkat, és véletlenszerűen generált számot rendelnek az egyes látogatók azonosításához.

_gid: Ezt a cookie-t a Google Analytics telepíti. A cookie-t arra használják, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók milyen módon használják a webhelyet, illetve segít a weboldal állapotát elemző jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatokat, beleértve a látogatók számát, a forrást, ahonnan jöttek, és meglátogatott oldalakat anomim módon tárolják.

_gat_gtag: Ezt a cookie-t a Google Analytics telepíti. A Google Analytics cookie-k segítik a felhasználók nyomon követését a webhelyen folytatott navigáció során, illetve segítik fejleszteni a webhely használhatóságát.

8. A szolgáltatók által használt cookie-k

A szolgáltatók bizonyos cookie-kat használnak, amelyek a látogató számítógépén tárolódhatnak, a jelen webhely felkeresésekor.

Weboldalunkon a Google Analytics szolgáltatást használjuk, amellyel a webhelyünk használatára vonatkozó adatokat gyűjtünk. A Google Analytics cookie-k segítségével szerzi be az adatokat.

A Google Analytics által gyűjtött információkat weboldalunk használatáról szóló kimutatások elkészítéséhez használjuk fel.

További információk a Google információ felhasználásáról: https://www.google.com/policies/privacy/partners/

A Google adatvédelmi irányelvei: https://policies.google.com/privacy

Kérdése van a lakóautó bérléssel kapcsolatban?

Írja meg emailben vagy keresse munkatársunkat telefonon!